Wellness

Rentoudu harjoitusten parissa

"Ruumis on kuin puutarha - mieli puutarhuri "

-Shakespeare

Ryhmäohjelmat

Hierontapalvelut

Klassinen hieronta

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Hathajoogan pyrkimyksenä on tasapainottaa keho ja mieli sekä ylläpitää elinvoimaa ja terveyttä. Harjoitusten myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu. Harjoitukset venyttävät ja notkeuttavat lihaksia ja nivelsiteitä, pitävät selän ja nivelet joustavina, edistävät verenkiertoa ja ruoansulatusta sekä auttavat oikean hengitystekniikan löytymisessä.

Ota yhteyttä

Urheiluhieronta

Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintamenetelmä, joka yhdistää kehon ja mielen. Peruskurssilla opetellaan pilateksen perusperiaatteita, kuten syvien lihasten hahmottamista ja hengityksen yhdistämistä liikkeisiin. Harjoituksilla vahvistetaan tasapainoa ja lihasvoimaa koko vartalon alueella, mutta erityisesti syviä selkä- ja vatsalihaksia. Kurssin voi jakaa myös kahdelle päivälle.

Ota yhteyttä

Shiatsuhieronta

Shiatsu on yli 1000-vuotinen Japanilainen sormilla painamis- ja parantamistekniikka. Shiatsu-menetelmä rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä ja laukaisee jännitystiloja. Shiatsu-painallukset suoritetaan hoidettavan hengityksen rytmittämänä. Tällä saadaan aikaan hoidettavan syvärentoutustila.

Ota yhteyttä

Intialainen päähieronta

Perinteinen Intialainen päähieronta kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti.

Ota yhteyttä

moon1

Hierontahinnasto

  • PUOLIHIERONTA  n. 50min/45 €

  • LAAJENNETTU PUOLIHIERONTA n. 1h 20min/60 €

  • KOKOHIERONTA n. 1h 50 min/73€

  • AKUPUNKTIO n. 45 min/48€

  • INTIALAINEN PÄÄHIERONTA n. 45 min/48€

  • SHIATSUHIERONTA n. 1h 20min/65