Wellness

Rentoudu harjoitusten parissa

"Ruumis on kuin puutarha - mieli puutarhuri "

-Shakespeare

Ryhmäohjelmat

Hierontapalvelut

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa käytetään erilaisia hierontatekniikoita, jotta lihakset rentoutuisivat ja verenkierto parantuisi. Hieronta auttaa poistamaan jännitystä ja stressiä kehosta. Hoito tarjoaa fyysistä ja henkistä rentoutumista ja on erinomainen tapa hoitaa lihasjännitystä ja lievittää stressiä.

Ota yhteyttä

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa keskitytään erityisesti urheilijoiden tarpeisiin ja käytetään hierontatekniikoita, jotta lihakset rentoutuisivat ja palautuisivat tehokkaammin. Hoito auttaa urheilijoita saavuttamaan parempia suorituksia ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Urheiluhieronta parantaa myös verenkiertoa ja edistää nopeampaa palautumista harjoituksen jälkeen.

Ota yhteyttä

Shiatsuhieronta

Shiatsu on yli 1000-vuotinen Japanilainen sormilla painamis- ja parantamistekniikka. Shiatsu-menetelmä rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä ja laukaisee jännitystiloja. Shiatsu-painallukset suoritetaan hoidettavan hengityksen rytmittämänä. Tällä saadaan aikaan hoidettavan syvärentoutustila.

Ota yhteyttä

Intialainen päähieronta

Perinteinen Intialainen päähieronta kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti.

Ota yhteyttä

moon1

Hierontahinnasto

  • PUOLIHIERONTA   50 min. / 49 €

  • LAAJENNETTU PUOLIHIERONTA 75 min. / 65 €

  • KOKOHIERONTA 100 min. / 79€

  • AKUPUNKTIO  45 min. / 55€

  • INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  45 min. / 55€

  • SHIATSUHIERONTA  80 min. / 69 €

Peruuttamattomista hoidoista veloitetaan kyseisen hieronnan suuruinen maksu. Peruutukset tehtävä viimeistään vuorokautta aikaisemmin.