Jooga

Harjoitusta mielelle ja keholle.

"Jooga on nuoruuden lähde. Olet ainoastaan niin nuori kuin selkärankasi on joustava."

- Bob Harper

Hathajooga

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Hathajoogan pyrkimyksenä on tasapainottaa keho ja mieli sekä ylläpitää elinvoimaa ja terveyttä. Harjoitusten myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu. Harjoitukset venyttävät ja notkeuttavat lihaksia ja nivelsiteitä, pitävät selän ja nivelet joustavina, edistävät verenkiertoa ja ruoansulatusta sekä auttavat oikean hengitystekniikan löytymisessä.

Osallistu kurssille

Lempeä hathajooga

Lempeä Hathajoogaharjoitus etenee rauhallisesti oman luonnollisen hengityksen ohjaamana. Monipuolisesti vaihtelevat liikkeet vahvistavat, venyttävät ja hoitavat tasaisesti koko kehoa sekä rauhoittaa mieltä tehokkaasti. Lempeässä hathajoogassa keskitytään kuuntelemaan omaa kehoa ja sen antamia viestejä. Lempeä hathajooga sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Se sopii myös erinomaisesti niille, joilla on ongelmia selän tai nivelten kanssa.

Osallistu kurssille

Dynaaminen hathajooga

Dynaaminen hathajooga on hieman aktiivisempaa ja voimakkaampaa kuin lempeä hathajooga. Dynaaminen harjoitus etenee lempeästä aloituksesta dynaamiseen asentoharjoitukseen. Se sopii niille, jotka kaipaavat kehollensa hieman enemmän haastetta. Harjoitus hoitaa ja huoltaa kehoa ja mieltä samalla tavoin kuin rauhallisempikin hathajooga. Tunti sopii peruskunnon omaaville.

Osallistu kurssille

Joogaa yrityksille?    Tutustu yrityspalveluihimme