Wellness

Rentoudu harjoitusten parissa

"Ruumis on kuin puutarha - mieli puutarhuri "

-Shakespeare

Ryhmäohjelmat

Hierontapalvelut

Rentoutumisohjelma

Rentoutusohjelma on tehokas tapa vähentää stressiä ja lisätä kehon ja mielen rentoutumista. Ohjelma sisältää erilaisia rentoutumistekniikoita, kuten hengitysharjoituksia, lihasharjoituksia ja mielikuvaharjoituksia. Rentoutusohjelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä saavuttamaan syvä rentoutuminen ja lisäämään kehon ja mielen joustavuutta. Ohjelman avulla voit oppia hallitsemaan stressiä ja parantamaan yleistä hyvinvointiasi.

Ota yhteyttä

Lempeä hathajoogatunti

Lempeä Hathajoogaharjoitus etenee rauhallisesti oman luonnollisen hengityksen ohjaamana. Monipuolisesti vaihtelevat liikkeet vahvistavat, venyttävät ja hoitavat tasaisesti koko kehoa sekä rauhoittaa mieltä tehokkaasti. Lempeässä hathajoogassa keskitytään kuuntelemaan omaa kehoa ja sen antamia viestejä. Lempeä hathajooga sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Se sopii myös erinomaisesti niille, joilla on ongelmia selän tai nivelten kanssa. Harjoitukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa joogakokemusta.

Ota yhteyttä

Dynaaminen hathajoogatunti

Dynaaminen hathajooga on hieman aktiivisempaa ja voimakkaampaa kuin lempeä hathajooga. Dynaaminen harjoitus etenee lempeästä aloituksesta dynaamiseen asentoharjoitukseen. Se sopii niille, jotka kaipaavat kehollensa hieman enemmän haastetta. Harjoitus hoitaa ja huoltaa kehoa ja mieltä samalla tavoin kuin rauhallisempikin hathajooga. Tunti sopii peruskunnon omaaville eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta.

Ota yhteyttä

Ryhmäohjelmat sopivat loistavasti myös kokousten oheisohjelmiksi tai yritysten tiimiohjelmiksi

Hathajooga

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Hathajoogan pyrkimyksenä on tasapainottaa keho ja mieli sekä ylläpitää elinvoimaa ja terveyttä. Harjoitusten myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu. Harjoitukset venyttävät ja notkeuttavat lihaksia ja nivelsiteitä, pitävät selän ja nivelet joustavina, edistävät verenkiertoa ja ruoansulatusta sekä auttavat oikean hengitystekniikan löytymisessä.

Ota yhteyttä

Pilatestunti

Pilates on Joseph Pilateksen kehittämä kehonhallintamenetelmä, joka yhdistää kehon ja mielen. Peruskurssilla opetellaan pilateksen perusperiaatteita, kuten syvien lihasten hahmottamista ja hengityksen yhdistämistä liikkeisiin. Harjoituksilla vahvistetaan tasapainoa ja lihasvoimaa koko vartalon alueella, mutta erityisesti syviä selkä- ja vatsalihaksia. Kurssin voi jakaa myös kahdelle päivälle.

Ota yhteyttä

Shiatsu-parihieronta

Shiatsu on yli 1000-vuotinen Japanilainen sormilla painamis- ja parantamistekniikka. Shiatsu-menetelmä rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä ja laukaisee jännitystiloja. Shiatsu-painallukset suoritetaan hoidettavan hengityksen rytmittämänä. Tällä saadaan aikaan hoidettavan syvärentoutustila.

Ota yhteyttä

Intialainen päähieronta

Perinteinen Intialainen päähieronta kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti.

Ota yhteyttä